torsdag, november 30, 2006

Update

Nu är jag hemma! Följande har hänt:

1. Resan var fantastisk! I love my mum! Vi har haft det otroligt bra och mysigt.

2. Jag blev rånad i en taxi i dag. Huh. Det var otroligt läskigt.

3. Jag har sagt ja till en grej som kommer förändra mitt liv ganska dramatiskt. Jag är väldigt nervös men otroligt förväntansfull. Än kan jag inte skriva vad på bloggen, men det kommer.

4. Min garderob kommer snart spricka. Bangkok hade fantastisk shopping. 14 nya klänningar har letat sig in.

9 kommentarer:

Lilith sa...

Läste om rånet i taxin på backpacking. Det måste varit fruktansvärt! Vilket jävla as (pardon my french) gör något sådant? Hoppas du känner dig bättre nu i alla fall. 14 klänningar lät inte helt fel ^^

Anonym sa...

Hmm, har Gustav friat? :-D

Anonym sa...

Väldigt tråkigt det där med taxin. Var det en svart-taxi?

deeped sa...

idag? Här i SVerige?

Unknown sa...

Lilith: Ja, jag mår absolut bättre! Insåg senare att det kunnat ha gått mycket värre och är glad för att jag klarade mig så pass bra.

M: Ha ha, I wish! Nej, det har han inte.

A: Japp. Jag fattade inte det förrän efteråt, den stod ju i taxikön, hade taxiskylt, taxameter och allt - ja såg ut som en riktig taxi.

Elin: Tack!

Deep: Japp. Skulle ta en taci från Malmö till Lund när jag gått av tåget i o m att jag hade så många väskor. Tog en taxi från officiella taxikön, såg ut som en vanlig taxi. Men halvvägs rånade han mig och slog mig rätt rejält innan han tvingade mig ta ut pengar och ge dem till honom. Ringde polisen och fick reda på att det är en liga som härjat ett tag i Malmö.

deeped sa...

Men herrejävlar! Vilket jävla pucko!

Anonym sa...

Välkommen hem!

Anonym sa...

Åh, fan vad arg man blir, jävla taxi liksom. Hur mycket pengar blev du av med? Hoppas du har återhämtat dig och att du minns resan utan det tråkiga slutet!

Anonym sa...

Välkommen hem!