måndag, september 24, 2007

Hotel god damn it!

Jag tror att 90 % av alla mejl jag får handlar om att personen vill ha hotelltips i Beijing. Så nu gör vi det en gång för alla! Tipsa om hotell du bott på i Beijing!

Jag börjar! Jag vill tipsa om Zhongan till budgetresenärer. Perfekt! Budget: ca. 300 kr per natt för dubbelrum.

5 kommentarer:

Jessica sa...

För ett år sedan var jag i Peking och jag bodde på Jade International Youth hostel.
Jag bokade rummet via www.hostelz.com

Det fanns inga enkelrum kvar när jag bokade så jag fick betala för ett dubbel. Men det var helt ok prismässigt, tror jag betalade ca 240:-/natt.

Supernära Förbjudna staden, gångavstånd till Wangfujing. Taxi var lätt att få tag på.

Rekommenderas!

deeped sa...

Varför lägger du inte upp en Wiki där folk kan tipsa om saker i Beijing?

Anonym sa...

Jag är desto mer nyfiken om hotell i NYC, har tänkt åka dit våren 2008. Tips efter din resa kanske?

Anonym sa...

Bodde på Marriott Courtyard i Chongwenmen. Man kan säkert hitta billigare än de 568/natt vi betalade för ett dubbelrum- men vi är jättenöjda- bra läge nära T-banan. Bokade via hotels.com. Tog man hissen till 2:a vån, så kom man rätt ut i New World Centre shoppingmall. Vi åt inte frukost på hotellet (kostar 108/pp), utan åt ofta på Mc Donalds o andra kedjor i shoppingcentret.

Anonym sa...

Jag har också testat Zhonghan hotell som du tipsar om. Perfekt läge, närma tågstation och tunnelbana. Gillade dock inte frukosten, men det fanns ju Mc Donalds i närheten ;-) Tunnelbanan är för övrigt hur enkel som helst att ta sig runt med, typ tre kronor per pers, så kan ni åka vart ni vill.
Peking kommer jag definitivt att åka tillbaka till, och tack ska du ha Ulrika för alla shoppingtips, jag och min kompis handlade verkligen som galningar :-)

Kram Anna