onsdag, februari 07, 2007

Gympaskor

Varje gång någon ber om tips inför en resa poängterar jag alltid vikten av bra skor. Och jag är ett bra föredöme. Jag har riktigt bra fortiktiga sandaler och tjocka, varma fotriktiga vinterskor som jag använder när jag reser. Men vår och höst-skor? Nej.

Nu när jag åker i mars vill jag ju ha några riktigt bra, sköna gympaskor (får gärna vara lite fina också:)). Den här gpngen tänker jag ställa frågan här. Förra gången jag försökte göra det (Stadium) blev jag så klart sweettalkad av försäljaren som övertalade mig att jag skulle ha värsta kängorna som tål -30 grader att ha. Jovisst, de är faktiskt svinbra i Peking, men jag hade ju redan ett par. Denna gången tänker jag inte lämna det till förtsäljaren.

Så några bra tips på gympaskor som passar långa promenader?

5 kommentarer:

Sara sa...

ECCO är din vän! Skorna är dyra men sanslöst sköna och tål att promeneras i hur länge som helst. Dessutom är de ofta snygga och ser mer utesko/promenadsko-aktiga ut än de flesta vanliga gympaskor på t ex Stadium som ser ut som om man är på väg till Aerobics. Annars är Salomon också ett bra märke som brukar ha sjysta låga modeller.

Anonym sa...

Om Ecco är din vän måste jag säga att Löplabbet är din bästa kompis! Ruskigt duktig personal som ser till att du får skor som passar dig och dina behov. Lite dyrare än att gå till en vanlig sportaffär men de har så mycket bättre saker och de vet vad de pratar om så det är absolut värt det. Vill man inte ha ett par flådiga löparskor så har de mer diskreta promenadskor.

Anonym sa...

Hush Puppies. Har du en gång haft ett par vill du inte ha andra skor. Dessutom snygga, mjuuuuuka och prisvärda.

Unknown sa...

Hush puppies? Nu blev jag nyfiken! vad är det för något och var köper jag dem?

Anonym sa...

Det är ett amerikanskt märke med extremt mjuka och bekväma skor: www.hushpuppies.com / www.zappos.com / www.shoebuy.com. Annars kan du handla dem på Nilson/Jerns. I Stockholm finns de även på Åhléns. Har inte sett årets kollektion, men jag har två par vinterskor och ett par sommarsandaler inköpta för ett par år sedan. Du går som på moln i dem. Jag beställer mina via en kompis i USA.