fredag, maj 11, 2007

And I'm off...

Jag vill dö. Fy fan vad jag hatar att flyga. Jävla skit också. En vän brukar kalla Dubai för "Mellanösterns Disney Land". Det gjorde att jag i natt drömde att Musse Pigg och hans vänner kapade flygplanet och kraschade det i Burj-Al-Arab. Ahhhh, jag vill fan inte dö.

Ska flyga för första gången med British Airways och hoppas att det blir nice. Eller ja, det lär det bli i o m att jag flyger första klass. Det betyder att jag inte har min vanliga mysdress utan faktiskt ser riktigt proper ut. Det brukar inte vara en hit att glida in i röd velourdräkt i första klass.

Nej, nu ska jag ta en taxi till tåget och bege mig mot Kastrup. Håll tummarna för atrt Musse och hans vänner inte kapar planet.

5 kommentarer:

spo0ky sa...

Enjoy the land of madness ;) Can't wait to see the photos!

Anonym sa...

vill så jättegärna åka till beijing, ska till shanghai dock snart


kolla gärna in min ganska populära rosa blogg om Shanghai och kinesisk kultur

www.siyansblog.blogspot.com

Anonym sa...

Hej!

Under min föräldraledighet har min tjänst upphört :-( och jag kommer att erbjudas en ny tjänst som kommunikationsansvarig(alt webb-koordinator). Letar på nätet efter vad exakt en sådan tjänst innebär. Hittade då din blogg :-).Jag kommer att arbeta med texter både på hemsida, intranät och i kataloger, så det är en bredare tjänst än webbkoordinator, anser jag. Kan du månne hjälpa mig? Vad ingår i dina arbetsuppgifter? Du skrev ju att du till att börja med kallade dig själv för kommunikationsansvarig, innan du fick en "korrekt" titel.

många vänliga hälsningar Maj-Britt

PS Hoppas du svarar. Ska prata med min chef i veckan.

M sa...

Usch, hua! Ja, akta dig för Musse. Jag håller tummarna för att det går bra!

Unknown sa...

Anne-Sophie: Thanks. It was so... unbelievable. Crazy... I'll tell you everything on tuesday!

Shopgirl: Kul, det ska jag kolla in!

Maj-Britt: Mejla så svarar jag:)

Malin: ha ha, tack!