onsdag, maj 16, 2007

Mmmm

Det är så skönt att vara hemma. Jag har gått igenom mina mejl, pratat med mamma i telefon i en timme och läst bloggar. Hittade ett inlägg om mig där jag kallas kvinna. Jag vet inte varför men det kändes fint. Respektfullt på något vis. Jag är inte bara en "tjej".

Har två nya länder på önskelistan över resor: Jordanien och Saudiarabien. Träffade en tjej i Dubai som älskade båda länderna. Resor är beroendeframkallande. Jag åker på måndag igen men skriver ändå långa listor över platser jag måste besöka. De är många.

Fick ett mejl i dag av en kille som skrev att jag var en förbannat tråkig, ytlig brud som borde skaffa mig ett liv istället för att skriva trams på internet. Jag svarade att jag håller med och frågade om han hade några tips på hobbies. Har inte fått något svar. Hmmm... jag funderar på nån bra hobby. För han har rätt. Jag borde ta lite tid att göra något kreativt, utvecklande. Funderar på att börja måla igen.

Vad har ni för hobbies?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Geocaching! Det är jättekul och funkar skitbra när man reser!

Anonym sa...

ojjjj vad kostar egentligen köpenhamn dubai med första klass???? för det var väl så du åkte????

Unknown sa...

Viktoria: Har hört talas om det. Verkar jätteroligt!

Anonym: Det kostar cirka 50 000 kr.

Anna Malaga sa...

Välkommen hem. Det ska bli kul att läsa mer.
Haha, jag fick en kommentar för länge sedan av en kille som tyckte det var synd att jag hade ett sâ trist jobb. Jag svarade: Du har rätt! Vad jobbar du själv med? Fick inte heller nâgot svar, hehe..
Min hobbies är att klättra i berg (bara här i Malaga, inga höga berg) leta efter arkeologiska fynd med metalldetektor och att sâsa under ett parasoll med en bra bok.

Unknown sa...

Skydive!!!

Sara sa...

Vad har de för shopping i Dubai? Är det mest jättedyra stora märkesbutiker, eller finns det kul shopping för en normal plånbok också, typ marknader och så?

Unknown sa...

Anna: Man vilka coola hobbies! Jag vill också leta arkeologiska fynd.

Andreas: He he, ja om du håller mig i handen:)

Sara: Ja, de har marknader också men jag gillade shoppingmallen. T.ex Mall of bThe emirates där jag shoppade. De hade verkligen ALLA budgetmärken, t.ex. HM, Zara, Mango, Forever 21 etc, dessutom billigare. På Forever 21 kostade t.ex. klänningarna runt 130 kr. Så billigt! Ungefär halva priset jämfört med Sverige så det är enkelt att budgetshoppa.

Cliff Hanger sa...

Iskallt svarat. :-)

Jag brukade ha biljard som hobby, men det var sorgligt länge sedan jag spelade det nu. En ny hobby jag har fått är poker (i goda vänners lag, inte ensam vid datorn). En hobby som kan vara kul (men som det var länge sedan jag utövade) är att sätta ihop egna musikvideos via Windows movie maker.

Men att blogga måste väl också räknas som hobby?