torsdag, juli 26, 2007

Inte snacka skit om konkurrenter, inte snacka skit om konkurrenter...

Jag har en regel: jag snackar aldrig skit om konkurrenter till Travelstart. Jag tycker att det är töntigt, fegt och löjligt. Vad vet jag om en konkurrent egentligen? Jag har ju aldrig jobbat där så jag kan ju inte uttala mig.

Men nu måste jag...

Seat24:s reseblogg är så dålig att jag får ångest när jag läser den. Jag får den där känslan när man bara vill gnugga kroppen ren efter att ha läst något riktigt uselt. Och jag är resnörd. Jag läser guider som skönlitteratur. Jag läser alla resetidningar. Jag läser runt 50 resebloggar varje dag. Men jag klarar inte av den. Jag ser Seat24 som ett seriöst företag och jag tycker att deras content brukar hålla hög klass och vara bra. Men det här... jag vet inte ens vad jag ska skriva, det är bara så... låg nivå.

Vad tycker ni om den?

5 kommentarer:

Sara sa...

Jag förstår inte riktigt meningen med den bloggen. Vem är det som skriver inläggen? Random folk som skickar in bidrag, eller?

En ny reseblogg som jag tycker är jättebra är Gobudgettravel.com som drivs av Rob Meyer. Där är inte så värst mycket material ännu, men jag tycker att han skriver bra och vettigt. Kolla upp den om du inte redan gjort det!

Anonym sa...

Men det är ju inte professionell reseblogg i egentlig mening? Vem som helst får ju skicka in bidrag.

Det är väl som på backpacking eller resdagboken, att den både innehåller bra inlägg och riktiga bottennapp. Svårt att dra alla de olika inläggen över en kam, menar jag.

Anonym sa...

Hahaha, kan bara halla med dig Ulrika! Dessutom heter det ju "Cartagena de LAS Indias", inte "Cartagena de Indias" - kan de inte atminstonde halla sig ifran faktafel (i rubriken, dessutom!)?

Anonym sa...

Vida latina: det heter Cartagena de Indias enligt hemssidan www.cartagenadeindias.com.co så helt fel uten kan skribenten inte heller vara.

Anonym sa...

Anonym: Hahaha, ops, jag ger mig direkt! Jag har bara hört Cartagena de las Indias (det later dessutom grammatiskt rimligare), men efter lite googlande sa ser jag ju att Cartagena de Indias är i klar majoritet!
My bad.
Men hur som helst... Haller ända med om kritiken mot sidan (trots att det nu inte var faktafel after all)...!