söndag, februari 04, 2007

HJÄÄÄÄÄÄÄLP

Kan ni snälla hjälpa mig att välja mellan två hotell innan jag blir tokig?

Lusongyuan

eller

Zhong An

Jag är grymt tacksam om ni kan hjälpa mig!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Personligen skulle jag valt Zhong An pga läget och för att det ser lite finare ut (en stjärna mer).. men å andra sidan är jag en snobb som föredrar "Western Style". Lusongyuan känns dock mer Kina (vilket du väl var ute efter) och mer "Ulrika" så jag gissar att det är det du kommer välja till slut!

Anonym sa...

Lusongyuan såklart

Anonym sa...

Jag med hustru och två döttrar 8 och 12år, älskade Lusongyans äkta miljö. fint läge i en hutong ( tog en del fina bilder)där det var roligt att promenera runt, tyst och lungt var det, du hamnar i en äkta kinesisk miljö, vid smågator, promenadavstånd till förbjudna staden, om du orkar gå en liten bit.för 2 år sedan fanns där inte några höghus, vi var där mars-april och satt och åt frukost ute på den vackra gammaldags gården. trevlig hjälpsam personal osnobbigt, jag kommer absolut att återvända dit. ingen tvekan om du tycker om äkta miljöer. Men är du mera för glas och marmor kanske du ska välja det andra hotellet
hälsar Staffan

Anonym sa...

Glade Zhong An!

Anonym sa...

Zhong An naturligtvis :)

Anonym sa...

Lusongyuan är säkert väääldigt trevligt men jag tycker att läget inte alls är det bästa. I Peking spelar läget en stor roll så av den anledningen skulle jag ta Zhong an. Hälsningar Anita som åker till Rom på sportlovet (sånt har man ju som lärare) och hoppas innerligt på ännu en resa till Peking i sommar men det blir så dyrt när hela familjen vill med.