onsdag, november 16, 2005

Märkeskopior

De flesta som åker till Beijing är på jakt efter märkeskopior och håller även till där dessa finns. Sidenmarknaden blir det högsta målet och där inhandlas Juicykopior, Louis Vuittonkopir och Canada Goosekopior.

Mitt råd när ni åker till Beijing är att inte vara så fasta vid att handla kopior utan gå till marknader där kläder säljs till kineser och kläderna är av vanliga, populära, kinesiska fabrikat. När ni köper märkeskopior får ni ofta betala en extra slant och dessutom är det väldigt skiftande kvalité.

Modet i Beijing skiljer sig inte från det hemma. Handlar du vanliga kinesiska kläder, väskor och annat får du det billigare, det är bättre kvalité och framför allt - roligare! Ni får en vinterjacka för 35 kronor som är asfin och när ngn frågar var ni köpt den kan ni säga "Jag köpte den i Beijing, det är Lu Te. Ett populärt märke bland ungdomar" i s f att hamna i samma modestil som alla andra.

Så ta i a f en dag och uppsök vanliga kinesiska marknader och gör riktiga fynd som ni aldrig kommer att ångra!

Tips: Tianyi Shichang

1 kommentar:

Anonym sa...

hej! Läste nånstans att du vart på starbucks var ligger de eller hur tar man sig dit rättare sgt! tack för en toppen sida att läsa i väntan på resan!