söndag, december 17, 2006

Jul

I dag känns det bättre. Och tystare. Jag vill inte häva ut mig mer oro. Men tack för alla snälla kommentarer, det värmer verkligen.

I dag har varit en ganska fullpackad dag. Först julklappsshopping, sedan pyntning och sist julbak. Julkänslan börjar komma krypande nu. Jag och Gustav var inne på Guldfynd och jag blev skitsur på expediterna. Vi köpte en ganska dyr grej som var tvungen att specialbeställas. Jag är kund, jag köper något dyrt och jag är väldigt trevlig med ett ständigt leende på läpparna. Men de suckade, gnällde och grymtade. Visst har jag förståelse för att de har mycket att göra under julruschen, men då kunde de ha bett oss komma efter jul, inte bete sig som idioter.

Dagen innehöll även ett besök hos min frisör. Efter besöket såg jag som vanligt ut som om jag var på väg till en Flashdance-audition. What's up med frisörers fetisch för lockar. Jag jobbar hårt för att ha stora fina lockar, men varje gång jag är hos en frisör slutar det med att jag har smålockar som påminner om en pudelpermanent som till och med Joey Tempest hade avundats 1984.

I morgon blir det ännu mer jul. I like.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Förlovningsring, månne..? ;) Eller är ni redan förlovade?

Unknown sa...

Ellinor, nu avslöjade du ju oss!:) Ja, vi har förlovat oss men än så länge är det superduperhemligt, inte ens mamma vet! Får hoppas att ingen läser kommerntarerna tills vi berättar:)

aspungen sa...

haha du har hmm hur många läsare är det? jag tror nog vi ser sånt iaf. men grattis till dig! :)