söndag, december 24, 2006

Julhälsning

Här har jag gått och gnällt över att jag inte fått några julkort. Så fick jag världens fetaste julhälsning i morse.

Jag fick mejl med julhälsning av Ola Wong! Fatta hur starstruck jag är, han är ju min favoritjournalist! Jag menar allvar när jag säger att han lätt är Sveriges bästa journalist i mina ögon. Okej då har han ju en hel del pluspoäng med tanke på sitt ämnesval, men ändå! Nu är jag riktigt glad.

God jul och gott nytt år!

4 kommentarer:

Annika sa...

Här kommer en julhälsning från Göteborg.
En riktig GOD JUL och Ett Gott Nytt År, Ulrika.

Har du någon bra kontakt som har info om staden Guangzhou? Har du lust att skicka mig mailadress eller ge denne personen min adress?

Ha det bra och ÄT av bordets alla godsaker.

Annika

Anonym sa...

God jul igen, gumman!

Anonym sa...

Ola är en duktig stilist, men hans reportage från Kina är väldigt färgade av hans egna åsikter, vilket, i mina ögon, inte är något som utmärker en bra journalist.

Unknown sa...

Annika: tack detsamma! Ska kolla om jag har någon Guangzhoukontakt!

Linda: God jul själv! Vi får ses snart igen och prata New York!

Erik: Nej, du har en poäng där. Samtidigt så går det knappt att bli en stor journalist i dag om man inte har starka åsikter som faktiskt visas i texterna. Om du tittar på två av Sveriges nu mest framgångsrika journalister, Jan Guillou och Lisa Marklund, så hade de inte varit hälften så stora om de inte varit så starka i sin tro och propagerat hårt för den. Samma med Ebba von Sydow, knappast bäst på att skriva, snarare provocerande snobb som många älskar att hata.