fredag, mars 09, 2007

Hey, this is me!

Jag ska ju träffa en läsare i Beijing som ville se foto av mig. Jag postar ju aldrig foton av mig själv (1. Vad är poängen? 2. Jag är allt annat än photogenique). Men Gustav tog en i går när jag kom he från jobbet där mina ringar under ögonen magiskt nog inte tar över ansiktet. Bad hairday i o f s men det har jag alltid.


So hey folks, this is me. Säg hej om nis er mig nån gång.


8 kommentarer:

amanda sa...

Du är ju jättesöt:)

Klara sa...

Jag håller inte med om att du inte är fotogenique. har sett flera bra bilder på dig både här å på bp. alltid tyckt du var söt. å jag har ju inte sett dig irl så då måste du ju bli bra på bild ;P

Anonym sa...

äh vaddå inte photogenique, du är ju skitfin din lilla apa!! :-p

deeped sa...

Som sagt - vi kan starta klubb! :)

Anonym sa...

Du har antingen väldigt fin hy eller väldigt bra foundation - eller både och! :) Jättefin bild på dig i alla fall!

Unknown sa...

Oj tack, gud vad snälla ni är!

Ellinor: ha ha, jag skrattade lite för mig själv när jag läste det du skrivet, jag har nämligen världen pubbehy + solskador (sådär rödflammig) + stora porer + fettig. Min hy är det enda jag verkligen tycker illa om på min kropp. Så ja, svaret är fantastisk foundation:) Dream matte mousse av Loreal.

deeped sa...

Yeah. Right. Gustav är en jävla turgubbe. Så det så.

Anonym sa...

ID bare escentuals är jättebra för min lite problematiska hy! man får en jättefin jämn hy utav den, men den täcker inte fantastisk utan det får man ha en bra concealer till. (det sägs att man ska kunna täcka ordentligt med ID om man bara duttar på lite extra men det funkar inte för mig iaf)