fredag, mars 09, 2007

Noooo

Kollega: Så du åker till Peking snart?
Jag: Japp, på måndag. Är sjukt nöjd, har läst att det är runt 10 grader nu!
Kollega: 10 grader?
Jag: ja?
Kollega: Det låter konstigt. Min dotter bor ju där och hon skickade bilder på snögubbar som barnen gjort. Verkar vara ganska kallt där ju....

NEEEEEEEJ

3 kommentarer:

Thérèse sa...

Jag har faktiskt gått och tänkt på hur mycket jag ser fram emot dina nya bilder här på bloggen. Hm låter enaning bloggskadat. Ha en trevlig resa!

Förresten jag är ju också historienörd och usel på kinesisk historia men har läst lite på senare tid oc känner wow vad sänande och så lite vi i Sverige vet om Kinas historia. Ja kort sagt , det vore kul om du skrev lite om historia ibland. Fast jag förstår att det kan vara lite knepigt och kanske inte gör sig så bra i bloggform och det kanske inte r så många fler än jag som är intresserade heller.

Hur som helst ha en trevlig resa och jag ser fram mot fina foton och Beijingtips

Anders Lundin sa...

Hej,
Nu när våren ska vara på väg även hit till sverige så tror jag nog att du kommer att få härligt vårväder i Beijing.
Det var faktiskt efter att ha läst din blogg regelbundet nu ett bra tag som jag till slut satte ihop min egen inför våran resa till Beijing.
Ser fram emot nya härliga tips om ställen att besöka och shoppa på

Thanx!

Anonym sa...

Alltså, det här med vädret i Beijing och svenska tidningar är verkligen lustigt. De har så gott som alltid fel väder. T ex visade Aftonbladet och GP regn i Beijing flera gånger under november och december. I verkligheten regnade det i oktober och sen kom ingen nederbörd förrän vid nyår.

Jag tycker att Wunderground är den sida som brukar ha mest rätt. Och där visar de som högst 6-8 grader under kommande veckan, med kalla nätter. Sorry!