lördag, april 28, 2007

Lördag

Jag och Linda hann med en ganska rejäl shoppingrunda, blev bland annat en klänning, blusar, två bikinis, skor och shorts. "Åh det är så kul med påsar" sa Linda. "Welcome to my world" sa jag och skrattade. Jag är mycket nöjd med mina shorts. Ägde faktiskt inga förut då jag alltid föredragit kjolar och klänningar. Men ett par shorts är ett bra tillskott i garderoben, inte minst när man är ute och sightseear.

Efter en mysig fika sitter jag nu här hemma med ett glas vin (gustav köpte en ny box i går - HJÄLP!) och läser Hjamar Bergmans Clownen Jac. Jag älskar Bergman. Fantastisk författare.

Förresten, är det jag som är paranoid eller blir bikinin mindre och mindre för varje år som går? Dels är trosorna riktigt små men det som mest slår mig är behåarna. Ska tyglapparna bara gömma bröstvårtorna eller what's up? Jag gillar att hålla mina bebisar på plats innanför ett rejält stycke tyg och då får man gå upp i rätt stora storlekar.

Nu ska jag ta mig tid att betala alla utsläpp på climatecare.org (Dubai, Kapstaden, Kreta och Budapest. Kina betalde jag precis innan jag åkte). Lär väl gå på nån tusenlapp.

Hörs.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bikinisarna blir mindre.. En c-kupa täcker knappt bröstvårtorna på mig som har c-kupa..

Anonym sa...

hmmm personligen tycker jag att ALLA klädstorlekar blir mindre för var år...särskilt konstigt är det att en tum inte verkar vara lika långt som det var för några år sedan. Jag ser ju likadan ut nu som när jag tog studenten *host host*

Anonym sa...

Ledsen att behöva komma med dåliga nyheter, men klädstorlekarna har faktiskt blivit större...: http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=373838

Artikeln nämner dock inget om badkläder, så du kanske har rätt.

Unknown sa...

Hmm, jag kanske var otydlig men jag menade inte att storlekarna blir mindre utan modellerna,d.v.s. att kuporna blir mindre för att man ska visa mer boobs.

Jag har inte särskilt stora bröst, men hade oerhörda problem att hitta nåt. Runt bröstkorgen passade 36-38, men över brösten hade jag varit tvungen att ta 42-44.