fredag, augusti 18, 2006

Touchdown Djerba!

Jag skriver pa varldens knappaste tangentbord sa eventuella stavfel beskylls pa det! A och Q har bytt plats, likasa m och komma.

Djerba ar lojligt varmt. jag och gustav ligger mest vid poolen och svettas och gnaller. annars trycker vi i oss ett tiotal kakor om dagen eller laser kioskliteratur. forsta natten var hotellet fullbokat, sa vi fick sova pa ett annat hotell. sweet, vi fick namligen en hel del ersattning.

Annars ar djerba otroligt fint men ack sa turistigt. omradet heter till och med tourist zone. manga barnfamiljer men framfor allt manga toplesspensionarer. jag har aldrig sett sa manga brost i hela mitt liv som jag sett de senaste tre dagarna. har finns inga unga snygga tjejer sa de mogna kvinnorna kastar behan och later brosten guppa med fornojt vid poolen till arets hit "pump it up". forsta dagen stirrade vi ner i marken hela tiden, men nu har vi vant oss.

nej nu blir det allt en liten promenad. skriver mer senare!

och vad roligt det ar att se att ni fortsatter diskutera trots att jag ar borta! vilka tips ni bidrar med! Tack!

2 kommentarer:

Cliff Hanger sa...

"Toplesspensionärer"...brrr, läskigt!

Unknown sa...

Annika: Nej, jag har aldrig besökt det, bara hört talas om det. Ska se om det står nå¨got om det i någon av mina böcker om Beijing.

Cliffhanger: ha ha, vänta bara tills du får höra godbitarna från semestern:)