lördag, juni 10, 2006

Error

Både BP och min mejl har legat nere sen igår kväll. Det kliar i kroppen. Jag är beroende av min mejl, dessutom får jag ångest av att tänka på hur många mejl jag kommer att behöva besvara när jag väl kan logga in. Jag vet inte om jag sagt det innan, men jag får verkligen enorma mängder av mejl som jag svarar på varje dag. Först och främst har jag hand om all kundservice på BP, sedan alla skribenter, sen alla frågor här, plus alla mejl från kollegorna. I fredags fick jag 312 mejl som jag svarade på. Så är jag fåordig i mina mejl så vet ni varför.

4 kommentarer:

aspungen sa...

haha. jag skulle just logga in på bp å märkte att det inte gick. tänkte då undrar om ulrika har skrivit om det i bloggen. så var det i översta inlägget.

312 mejl är lite i mesta laget att besvara, det fattar jag inte ens att du hinner :O

Unknown sa...

Ha ha, jag har nog försökt 200 ggr idag.:)

Grejen är att om det hade varit ett vanligt jobb hade jag aldrig pallat. Men BP är ju min passion och hobby, och då lägger man gärna lite extra energi på det:)

amanda sa...

Åååh jag vet precis hur du känner! Det är så otrolig frustrerande när man bara går och VET att man kommer ha så mycket att ta igen! Usch usch!

Unknown sa...

Amanda: ja man kan inte slappna av för man vet att man kommer ha så mycket att göra så fort det funkar igen. Usch!