lördag, juni 03, 2006

Oj nya läsare

Och det var visst dags att skriva reglerna igen.

Om du ska idiotförklara mig så får du skriva ditt namn och din e-postadress och eventuell blogg, annars så raderas ditt meddelande. Helt enkelt för att det är rätt pussy att inte våga stå för vad man tycker.

Tack!

5 kommentarer:

Pokerkvinnan sa...

Tack för att du tipsade om den ursprungliga artikeln om kidnappningarna i Bolivia! Väldans mycket bättre än Aftonbladets kopia! Jag rös av obehag när jag läste artikeln..väldigt bra att det informeras om de risker som finns!

Unknown sa...

Ha ha, ja visst är den!:) Jag är så trött på aftonbladet som inte kan hålla vad de lovar. De frågade mig nämligen om de kunde låna mina tips i gengäld mot att de skrev att det kom från backpacking.

M sa...

Hej! Och tack för en jättebra blogg! Tänker lämna ut både namn och det andra, men vill absolut inte klaga! Åker till Beijing om två veckor och tror dina tips kommer att vara guld värda!

Unknown sa...

Hej Malin!

Ha ha, det kanske låter lite kotrollerande men när folk skriver att jag är korkad/billigt/slampig/idiot/ointelligent/ful/att de hoppas att jag dör etc så får de banne mig lämna sitt namn!:)

Hoppas att du får det bra i Beijing!

M sa...

Tack! Jag ska göra mitt bästa och det ska bli riktigt spännande!

Har för övrigt aldrig förstått vad folk får ut av att klaga och skriva dumma saker. Det är ju ingen som tvingat dem att läsa liksom. Man kan ju fundera om de inte har något vettigare att göra med sina liv. Men men, avundsjukan verkar ibland vara stor tyvärr.

Keep up the good work!