torsdag, juni 08, 2006

Bästa ressiajterna!

Läste hos killarna på Travelaid att listan över årets bästa ressajter kommit. Det var ett stort Ja, ett stort Nej och fler Va????

JA!:
Luftgrop (backpackings ägare) är med på listan! Gött!

Nej!:
Hur faaan kan resdagboken.se vara med på listan och inte backpacking.se? WOW, de har ett forum, well det har vi haft i fem år. Nästa år ska banne mig backpacking.se ligga på förstaplats och så ska jag skriva IN YOUR FACE över hela den här bloggen.

Va???:
Varför är inte Travelaid med på listan? man borde väl promota nya idéer?

Min högst subektiva utvärdering av listan:

1. Ving
Helt okej sida. Tycker dock inte att den är sååå bra.

2. Resfeber
Ja, den är riktigt bra.

3. Fritidsresor
Öhhhh nej! Den suger ju! jag har banne mig aldrig hittat vad jag letat efter på den, och dessutom låser den sig hela tiden!

4. SJ
Ja, helt okej faktiskt!

5. Seat24
Ärligt, de har förmodligen den mest smaklösa hemsidan i svensk resbransch. Kunde de inte ha hittat en lite mesigare bild än den på Anders och Inga-Lill som ska åka till Kanarieöarna (ja, de ser ut att heta Anders och Inga-Lill).

6. Skistar
Skistar, skistar, skistar. Ni hade kunnat vara så bra om ni inte försökt er på det där töntiga malplacerade gulligullköret. Snälla sluuuuuuuuta publicera bilder på söta ungar och Linda Isaksson-kopior, I can't stand it!!!

7. Luftgrop
LÄTT bästa sajten. Inget snack om saken.

8. Barnsemester
Håll i er... Jag har inget negativt att säga! Sidan är jättesöt!

9. Resdagboken
Fattar inte det. Värsta sopsidan ju.

10. Travellink
Travellink gör mig psykotisk. Sidan förvirrar mig så mycket att jag måste ta en valium och lägga mig tillrätta i soffan och andas i en påse i 10 minuter.

Det var allt för mig.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe, vi kanske kan dela på förstaplatsen nästa år? :)

Anonym sa...

hahahahaa

Anonym sa...

Luftgrop är säkert bästa resesajten (har noll koll på Sveriges resesidor) och den verkar ju helt klart fullspäckad med intressant information.

Men ack så rörigt det är, jag går dit och får liksom ingen lust att klicka mig vidare för det är alldeles för jobbigt att ta till sig all information med den layout som finns nu. Tydligare (grafiska) avgränsningar mellan olika informationssnuttar skulle göra susen tror jag. Då pratar jag om startsidan bara, men just den är ju också väldigt viktig för att få besökaren att upptäcka resten av sidan.

Unknown sa...

Christer: ´Ha ha, ja det kan jag gå med på:)

Virvla: Märks min bittra sida?

Linnea: Ja, det kanske du har rätt i! När man jobbar med en sida blir man lätt blind och ser inte sånt.
Jag ska skicka vidare ditt meddelande till datakillarna! Tack för feedbacken!