söndag, oktober 08, 2006

Jag är avundsjuk på er 08:or!

I år har SAS valt att inte ha ngåra kampanjpriser Köpenhamn - Beijing vilket de brukar ha. Förr har jag betalt 4750 kr, nu kostar det minst 8800 kr. Skit också.

Men stockholmare kan gotta sig. Stockholm - Beijing kostar 5700 kr (obs inte alla avgångar men jag hittade flera på SAS hemsida. Dock mellanlandning i Köpenhamn.

Måste säga att jag tycker att det är helt sick att de har billigare priser från Stockholm då det innebär en extra flygning till Köpenhamn. Well, det handlar ju om konkurrens men jag tycker ändå det är tråkigt så jag väljer Finnair.

4 kommentarer:

Jessica sa...

Antingen är det jag eller du som är lite trött i mössan nu..? *ler
Att få en biljett Stockholm-Arlanda för 5700:- Med mellanlandning på Arlanda..?!

Jag ska nog gå och laga mig en kladdkaka så blodsockret stiger en smula. *ler

Synd att jag redan åkt, hade gärna tagit en biljett för 5700:- till Peking nu. En kompis åker om en vecka och syrran m familj åker om två veckor. Jag blir hemma och är avis.

Rättvist? Inte enligt mig. *ler

Anonym sa...

Förstår precis vad du menar tänkte att jag skulle boka biljett till södra tyskland från köpenhamn, det borde ju bli billigare då än att flyga fr sthlm. Men icke det lönar sig för mig att ta tåget upp till sthlm och mellanlanda i köpenhamn. Lite surt men som du säger konkurrens// Ella

Anonym sa...

Hehe. Någon fördel måste man ju få för att man bor i huvudstaden. Jag menar förutom höga hyror och dyr mat ;)

Cliff Hanger sa...

Du får väl lifta till Stockholm, så förlorar du ingenting. ;-)