onsdag, oktober 04, 2006

Om 42 dagar...

åker jag till Thailand!

Jag kommer främst skriva dagböcker och ladda upp bilder på backpacking! Det beror på att det är mycket enklare, snabbare och smidigare än på den här bloggen. Bloggen är ju perfekt för vardagsbetraktelser, men när man reser vill man inte ladda upp bilder på den här bloggen. Särskilt inte i Asien, då är man fast i timmar.

På backpacking kan du prenumerera på mina dagböcker här! Längst ner till höger finns en liten box. Skriv in ditt namn och din e-postadress så skickas mejl till dig när jag uppdaterat. Du behöver alltså inte kolla sidan själv.

7 kommentarer:

Thérèse sa...

Det här har inte med ämnet att göra alls ...
Köpte nästan en bok häromdagen som hette Mao a life av Philip Short. Känner du till den? Är den läs/öp värd eller har du något bättre tips på en bok om Mao?

Unknown sa...

Therese: Jepp, det var faktiskt det bästa valet du kunnat gjort:)

Har utnämnts flera gånger till den bästa biografin om Mao och jag kan bara hålla med. Det är den enda boken jag läst om Mao där författaren är objektiv och det är oerhört skönt! Jag orkar varken med USA-moral eller kommunistpropaganda.

Anonym sa...

Jag väljer också att gå off-topic (:
Nu på fredag ska jag åka till Tunisien , därför undrar jag vad för vaccin du tagit inför resan.
Tacksam för svar!
/A

Unknown sa...

A: Beror på. Är dte bara charter som jag eller är det en längre resa?

Om det bara är en charter så behövs endast vaccin mot hepatit A. Jag tog havrix som håller 20 år. Men det har väl du också som varit i Kina?

Annars, ta det! Förr tog jag gammagloubin som håller sex månader åt gången, men det är så juste med havrix som håller så länge. Kostar runt 500 kr, och då får man två sprutor.

Anonym sa...

Jora. Stannar bara i en vecka.
Jag vet faktiskt inte om jag har tagit mot hepatit A. Jag vaccinerar mig aldrig inför kina :S

Jag har för mig att det för 500kr á 2 sprutor är för hepatit A och B. Duopack (:

Får kontakta vaccin-stället sen. Gud vad stressigt.

Anonym sa...

Förresten så insåg jag att man faktiskt inte kan växla TND här i Sverige. Så jag måste med andra ord ta med svenska kronor och växla på plats. Är det säkert?
/A

Unknown sa...

A: ja, det är inga problem! Bra kurs och allt:)