onsdag, september 27, 2006

Big Travel

När folk frågar mig vilken resebyrå de ska välja brukar jag svara att de flesta är seriösa. Oftast oroar man sig alldeles för mycket. Bara för att ett företag inte haft råd att göra TV-reklam betyder ju inte det att de inte är seriösa. Det finns många mindre företag som är enormt duktiga och kompetenta.

Den enda resebyrån jag alltid avråder folk att resa med är Big Travel. Det har varit blåsväder kring ett av deras kontor under våren, och VD:n är ja, vad ska jag säga, labil?

Jag har vetat om det här ett tag, men inte velat säga något då jag inte visste om Stephan ville kommentera det offentligt. Men nu har han det, så då väljer jag att kommentera det. Ni kanske fattar varför jag inte är helt positiv mot dem?

6 kommentarer:

Thérèse sa...

Big Travel skcickade två av mina kompisar till fel land. Dom skulle till Guatemala men Big Travel gav dom biljetter till en liten ö i västra Karibien och hade ett helvete att ta sig därifrån. Dom brukar inte heller rekommendera Big Travel

Anonym sa...

Det var ju tråkig läsning, att VD:n verkar obalanserad. Det hela är väl förhoppningsvis polisanmält så att han kan få sitt straff.

Men jag känner att jag måste ändå poängtera att vi som kunder har upplevt RESEFÖRETAGET Big Travel som mycket bra.

Vi har beställt två resor hos Big Travel Göteborg, med flyg och hotell och de har varit fantastiskt hjälpsamma och servcieminded. Alltid snabba svar och de har verkligen gjort sitt bästa för att ordna allt som vill vill ha det. Så ingen skugga ska falla över de anställda, tycker jag. Jag skulle inte avråda någon från att resa med dem.

Unknown sa...

Åse: ja, fast det är ju inte bara VD:n som gjort fel. Deras kontor i Norrköping har legat på Råd och Röns svarta lista hela våren och då är det verkligen illa.

Unknown sa...

Therese: Shit vad arg jag hade blivit om det hänt mig.

Thérèse sa...

Ja , det blev dom ... dom missade ju första veckan på sin spanskakurs i Guatemala

Anonym sa...

Ok, då förstår jag. Men som sagt, i just Göteborg har de varit jättebra.