lördag, februari 18, 2006

Skicka paket från Kina!

Jag får säkert tre förfrågningar i veckan hur det går till när man skickar paket från Kina och vad det kostar. Jag har aldrig gjort det så jag vet inte. Någon som vet?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag postade från postkontoret inne på Silk market. Det kostade ungefär som i Sverige och kom fram inom en vecka (trots juletider) =)

Unknown sa...

Tack Linda!

Anonym sa...

Min kompis i beijing skickade ett litet paket för 250 kr. Var dock dyrare för mig att föra över pengar idag från banken till hennes konto. svenska banken tog 200 och kinesiska oxå 200. Blev ett dyrt paket.
Åker till beijing i augusti. Var köper man billigaste paketresan för ca 10 dagar utan utflykter? Eller är det billiagre att bara köpa flyg och sedan fixa hotell? Vill välja och göra utflykter själv, då jag redan varit där på en trip...

Unknown sa...

Linn: 400 kr för att sätta över pengar??? Det var det värsta jag hört. Får de ta så mycket?

Jag skulle rekommendera Euroochina, som är billigast och helt klart trevligast när det gäller Kinaresor. 10 dagar ligger på ca 6800, men då är det FLASHIGA hotell. Vill du bo enklare så fixar Rolf (ägaren det) och drar av det så det blir billigare.

Jag har åkt reguljärt förr, men hotellen har höjt priserna rejält så det lönar sig inte nuförtiden. Det billigaste flyget du kan hitta kanske går på 4800 kr.

Eller ja, vill du bo på hostels så sparar du ju en del på reguljärflyg, men vill du bo på hotell så är det hugget som stucket.