torsdag, mars 23, 2006

Vackra vackra Beihai







Fick bilder av Åse P (världens trevligaste) från beihai som illustrerar det allra roligast i Beijing att titta på: folket!

Bilder och dess copyright: Åse Pettersson

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hittade hit via en annan blogg och har nu suttit och läst igenom alla dina inlägg trots att jag egentligen har ont om tid och måste till jobbet... Ville bara gratulera till en mycket informativ, välskriven och intressant sida. Skönt att finna en blogg fri från mode och kändisar.. Jag blir jättesugen på att åka till Kina! För ett par år sedan hade jag en period då jag enbart läste kinesisk litteratur och blev grymt intresserad av Kina. Undrar om du har några fler tips på skönlitteratur skriven av kinesiska författare? Såg att du gav tips på ett par böcker i ett tidigare inlägg men jag har läst de flesta av böckerna och vill gärna bli rekommenderad något nytt!

Unknown sa...

tack! Vad roligt att höra!

Ja jag är också less på att alla bloggar handlar om jessica Simpson eller boleros. Jag gillar matnyttiga bloggar där jag lär mig någonting.

Måste tyvärr säga att jag är apdålig på att läsa kinesisk skönlitteratur. Jag läser enbart faktaböcker. Ska dock lägga ut en fråga här på bloggen så kanske andra har tips?