söndag, juli 02, 2006

Jag är avundsjuk på...

Sedan jag började blogga har jag haft en del mejlkontakt med en tjej. Från början tyckte jag verkligen att hon var världens gulligaste, men med tiden har hon verkligen visat sig vara... märklig.
Vi mejlade mycket om att skriva. Både hon och jag gillade det, vi hade båda bloggar, om vitt skilda ämnen (jag Beijing, hon mode), men det gemensamma var skrivandet.
När jag fick jobbet som redaktör började hennes beteende sakta men säkert förändras. Först började hon skriva vitt och brett om att hon minsann ALDRIG skulle vilja skriva professionellt. Nej, det förstår jag. Det är jobbigt, man får mycket kritik och sällan uppmuntran. När jag inte tog illa åt mig gick hon över till backpacking. Nu skulle hon minsann bevisa hur hjärndött det var att backpacka. När det inte heller funkade så var det dags för backpacking.se, sidan jag arbetar med. Skitsidan backpacking.se. Då orkade jag helt enkelt inte mer och bröt kontaken.
Jag förstår verkligen inte sånt beteende, och jag har noll tolerans. Jag är jämt och ständigt avundsjuk, men det kan jag säga rakt ut, jag förlöjligar aldrig någon eller försöker trycka ner personen jag är avundsjuk på.

Här är min lista på personer jag är avundsjuk på:
* Ebba von Sydow: Ge mig hennes lön och löjligt snygga DvF-wraps
* Jonas Hassan-Khemiri: Jag vill också kunna skriva sådär. Och se sådär cool ut.
* Nikka Costa: MFG. Vilken röst!
* Linda Isaksson: Snälla, ge mig ett jobb på När och fjärran så att jag också kan åka runt och fnittra förvirrat åt allt och alla.

Vem är ni avundsjuka på?

7 kommentarer:

Anonym sa...

hahahahahahaaaa! jag ska minsann göra ett inlägg om det här och svara på din fråga :) plitar även på ett inlägg jag lovade Antidoten, får se när de blir klara :)

jag är sådär lite nyttigt avis på dig, du verkar ha ett superjobb!

Unknown sa...

Jag är lite avis på dig. Du verkar ha så mysigt liv!

Anonym sa...

Bryanboy!! ^^
Jag vill också _frossa_ i extravaganza

Unknown sa...

Nu har jag missat nåt. Vem är Bryanboy?

Anonym sa...

På mig?! jag?!? hihii! Jodå Ulrika, allting är ju relativt ;)

(jag är rätt nöjd egentligen, om bara goda fén kom och packade upp åt mig)

Anonym sa...

Ja just det, och det jag egentligen skulle säga var att jag strax har publicerat en egen "vem är du avundsjuk på"

Anonym sa...

Braynboy är nån queer bloggkändis/kändis i Filippinerna. Han är väldigt väldigt fabulous och _frossar_ i designerväskor bla bla :P
Nämen han är så himla skojig.