onsdag, juli 26, 2006

Resan är bokad!

Nu är resan till Beijing bokad! I mitten av mars kommer jag att husera i världens bästa huvudstad. Det blev Oriental Peace hotel till sist på grund av lägen och framför allt priset. Mitt på Wangfuijing, nära tunnelbanestation och 280 kr/natt. Tack Anita!

Hittade nämligen billigt flyg via Travelstart (snart är det inte ens lönt att betala lön till mig, de går ju ändå bara tillbaka till företaget) och hotellet via sinohotel.com. Jag är mycket nöjd.

Så, hur är vädret i mitten av mars? Vad ska jag ha för kläder och skor egentligen?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej du söta & tack!
Det var roligt att hitta till din blogg. Hoppas du får en underbar resa. Jag kan tien låta bli att känna mig lite avundsjuk. :)

Kram Sanna

Anonym sa...

När jag var där i början av mars så var det nästan 15 grader varmt ena dagen och snöstorm nästa. Det växlade väldigt mycket från dag till dag, men det bästa är nog att ta med sig en varm jacka.

Unknown sa...

Sanna: Klart jag håller på dig! Jag är så trött på vad tjejer håller på med på internet. Känns som mellanstadiemobbning.

Och tack, hoppas att resan blir lika under bar som jag tänker mig:)

Nicklas: Damn, jag som hade hoppats på ett 15-20, alltid solsken:)

Anonym sa...

Kul att du bokat! Min kompis har precis kommit tillbaka från en 3-veckors rundresa i Kina och han var helt begeistrad. Är jättesugen att på att fara dit och hänga på klubbarna i Peking :)

Han ska skriva en artikel för oss på Travelaid så jag hör av mig när den ligger uppe. Ett par schyssta tips för de som besöker Peking.

Anonym sa...

Kolla hos Mistermats vettja, så ser du hur mars har varit de senaste två åren.

Förutom det växlande vädret, kan mars också tyvärr föra med sig rätt vidriga sandstromar. Hela Beijing täcks av ett rödgult lager sand.

Anonym sa...

Nu har jag bokat själv. En hel hoper olika Beijing-biljetter med olika datum, för söner, föräldrar och mig och maken, såklart.

Det blev Travelstart och e-ticket. Det känns litet konstigt att inte ha nån pappers-biljett. Nån som har rest med e-ticket till och från Beijing och vet att det verkligen funkar?

Anonym sa...

Vill tipsa alla att kolla in Finnairs veckoerbjudanden. Kina och Japans destinationer är ofta med.
Oftast gäller det alla avgångar men denna gång bara vissa.
Totalt 398€