måndag, juli 24, 2006

Trött

Jag är så trött att ögonen går i kors. Satt uppe halva natten och letade hotell på internet (dags att planera nästa resa!).

Står mellan ett par alternativ nu:

1. Harmony hotel
2. Bamboo garden hotel

Någon som bott på någon av dem?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Stannade på Harmony Hotel i en vecka under mars månad det här året. Det är rent och toalett & dusch är väldigt fina. Servicen är okej, men personalen var lite småsura av sig och inte alltid så hjälpsammma. Maten var riktigt dålig, så ät absolut inte där. På våning 2 finns det en bar, men akta dig för den. Prostitution pågår där och personalen försöker lura dig på pengar hela tiden. Läget är helt okej och det är alltid lätt att få tag på en taxi. Ligger hyffsat nära Tianmen Square och Qianmen.

Mittemot ligger det en livsmedelsbutik med trevlig personal. Det ligger också en butik med riktigt billiga resväskor. Perfekt om man vill slippa dra på dem genom hela stan.

Jag skulle helt klart kunna tänka mig att bo där igen. Men hoppade över det till min kommande resa, kommer att bo på Leo Hostel istället.

Unknown sa...

Ha ha, ja det låter ju speciellt...

Grejen är att det lutar mest åt Bamboo just nu. Jag vill verkligen bo på ett hotell i hutonområdet innan allt är borta.

Anonym sa...

Jag skulle nog välja Bamboo om jag vore du, precis av den anledningen. Snart finns inte chansen till att bo i något hutongområde längre.

Harmony Hotel låg tydligen precis i mitten av ett litet hutongområde tidigare. Men när vi var där fanns endast ett tiotal kvar och resten var demolerat. Det var fullt med kranar och maskiner, det skulle byggas något shoppingcenter där hörde jag.