söndag, juli 02, 2006

Längtan

Jag har dragit på mig en obeskrivlig längtan efter att åka till Maldiverna. Fulsurfade på backpacking imorse när mamma sminkade sig och tittade på de här bilderna. Dock har jag tittat på dem många gånger förut. För mig är Maldiverna bilden av paradiset. Jag längtar efter att ligga ensam (dock tillsammans med trevlig kompis eller pojkvän, men that's it!) på en paradisstrand med min nya i-pod och känna den varma sanden bränna mot mina smalben. Jag vill sitta uppe länge på nätterna och dricka fruktiga drinkar med knappt någon alkohol och lyssna på havets lud och vindens visslingar.

Att åka två veckor till Maldiverna med charter och all-inclusive kan man få för 17 000 per/person om man åker när det är lågsäsong. Jag är oerhört lockad. Att spara pengar har jag alltid varit duktig på och jag hade nog kunnat skramla ihop pengarna ganska snabbt. Men sen då? Jag vill inte ligga på en sandstrand helt ensam, d.v.s. utan den där kompisen. Och mina vänner har varken orken att spara så mycket eller samma brinnande längtan att åka dit.

Åh, vad jag vill.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Haha först skrev du att du längtade efter att ligga ensam på en paradisstrand med din nya i-pod och sen skriver du att du inte vill ligga på en sandstrand ensam. Ganska komiskt eller hur?

Unknown sa...

Hmm... tror att du läste det innan min korrläsning, eller bara missade delen "Jag längtar efter att ligga ensam (dock tillsammans med trevlig kompis eller pojkvän, men that's it!)"

Anonym sa...

Maldriverna är önskeplatsen för mig (:
Var väldigt nära på att boka en resa i julas medan vi var i Asien (kortare resväg) men tyvärr krockade det med diverse saker.

Fast det skulle bli väldigt tråkigt i längden om man bara lapar sol varje dag. Vet du ngt om shopping och sådant?

Unknown sa...

Har för mig att det ska vara rätt dåligt med shopping, men är inte s'äker. Ska kolla runt lite.

Anonym sa...

Åh, vad härligt med Maldiverna, det är ett av resmålen på min önskereslista =) Hojta till om du vill ha respartner dit! Åker iofs till Kina (Xian-Beijing) på söndag så det blir lite tajt just nu... :D

Anonym sa...

Jag tror att jag läste det innan du korrläste det. För det där med dock tillsammans med trevlig kompis eller pojkvän, men that's it! fanns inte när jag läste det första gången. Sry!