lördag, juli 08, 2006

Lördag

Lördag är min favvisdag för det är veckans slappdag.

Jag och Gustav har ätit frukost, gjort kaffe och sitter nu tillrätta i soffan. Idag blir det lite japansk film istället för kinesisk. Jag kan ingenting om genrer, men enligt Gustav heter det anime.

Filmen heter Spirited away. Gustavs favorit är annars Totoro.

Vad gör ni på lördagar?

4 kommentarer:

Anonym sa...

inte hentai då?! hehehhee

Spirited away laddade jag hem för länge sen, hade sett fram emot att se den men fick holländsk text med! Eller vad det var för språk. Sen orkade jag inte ladda hem på nytt, är den något att se?

Anonym sa...

Just nu bor jag tillfälligt hos mina föräldrar och om jag är en lördag här så blir det en lugn kväll med lite god mat och tv eller film.

Åker jag till pojkvännen som bor i en annan stad hos sin mamma tillfälligt så blir det detsamma där eller ut och träffa kompisar.

När vi bor som vi brukar. Dvs tillsammans så brukar det bli en tusans massa godis och film ungefär varannan helg och de andra helgerna är jag antingen hemma själv framför datorn eller med en film och väntar på en fyllepojkvän eller är med ute och tittar på fyllon då jag knappt dricker själv.

Ja det var mina lördagar.

Unknown sa...

Virvla: Den var väldigt skum i vissa delar men helt klart sevärd! Jag gillade den jättemycket!

Malin: ha ha, låter sjukt likt mitt liv!:)

Anonym sa...

Spirited Away är en underbar film av mästaren Hayao Miyazaki. Kolla också in hans filmer; Princess Mononoke, Howls Moving Castle, Porco Rosso, Kikis Delivery Service, Laputa Castle in the Sky, My Neighbor Totoro och Nausicaä of the Valley of the Winds.

...eller se istället alla Studio Ghiblis underbara filmer! Isao Takahata och Hayao Miyazakis filmer är bra att börja med.

--> http://www.nausicaa.net/miyazaki/ghibli/