tisdag, juli 25, 2006

Shoppingsugen

Just nu är jag så oerhört shoppingsugen! Framför allt på en runda i Beijing. Här är sakerna jag skulle ha köpt och som jag tycker att alla andra också ska köpa:

1. DVD:er i mini-silkan i anslutning till tunnelbanestationen Yonganli. Så gött.
2. Nya glasögon. Fick tips av Ylva om en himla bra optiker där glasögon ska kosta runt 280 kr. Modenörden i mig skriker. Mina nuvarande är ljuslila. De är ungefär så heta som de låter.
3. Skinnväskor på Hongqiao. Så billiga och så snygga. Varför köpte jag inte fler senast? Varför är jag så dumsnål i vissa lägen?
4. Ny juicydress på Silkan. Ja, Juicy är fjortis, men så sjukt skönt när man städar eller bara slappar i soffan. Enda kopian jag köper i Beijing. En hundralapp för en mysdress är inte mycket.
5. Skinnjacka. Jag fingrade på en skinnjacka så var sjukt snygg som kostade 200 kr. Gick därifrån. Varför? För att jag är snåldum.

4 kommentarer:

Anonym sa...

åh men menar du att ja gint eska ha någon packning med mig alls till Peking?! fast jag ska ju vara halvbackpacker och bara vara där i typ tre dagar...en dag ska jag nog åka till muren de andra dagarna - shoppa!

eller är det något jag absolut inte får missa? (åh maila mig är du snäll, jag kommer glömma kolla ditt svar, jag är så disträ)

Jessica sa...

Vad är det för optiker? Jag kommer också kika på det.

//Jessica

Unknown sa...

Virvla: Will do!

Jessica: Har inte fått adressen av Ylva ännu men skriver den här så fort jag får den!

Anonym sa...

Hoppas adressen kommer. Jag är också mycket intresserad av den där optikern inför vårt julbesök.