måndag, juli 10, 2006

Kalla mig jultomten!

Jag hittade grymt billig charter till Tunisien idag hos Luftgrop. Det är det absolut värsta med att jobba i resbranschen, man ser alla erbjudande!

En vecka för 2400. Är inte det billigt? Det var fint hotell, stor frukostbuffé och man slipper hela sista minuten-grejen.

I alla fall, en vecka på ön Djerba i slutet av augusti blir det. Gustav har dåligt med pengar så jag bjuder. Snacka om att jag är jultomten i år. Bjuder mamma till Thailand i november och Gustav till Tunisien. Jag borde ju ha jättemånga vänner!:)

9 kommentarer:

Anonym sa...

åh jag jag jag! ;)

Anonym sa...

Du var mig en snäll jultomte1 :)

Thérèse sa...

Låter ju bra , du får gärna bjuda mig på en resa också ;)
Nä men ni får säkert jättetrevlig i Tunisien.

Unknown sa...

Virvla: Jag tycker lätt vi ska resa ihop!:)

Malin: ha ha, tack! Dock är det ju billiga resor båda två. I och med att jag jobbar i resbranschen så hittar jag riktigt billiga resor.

Therese: Du som rest så mycket, har du varit i Tunisien?

Thérèse sa...

Nej aldrig , har två kompisar som varit dr och tyckte jättemycket om det. Enda landet i nordafrika eller i afrika överhuvudtaget jag varit är Marocko.
Du som gillar historia vet väl att det går att besöka ruinerna efter Kartago där. Tror att det kan vara sevärt.

Unknown sa...

Jo, jag kollade det, men tyvär är det för långt dit.
Förhopningsvis får jag se El Jem!

Patrik sa...

Jag och min pojkvän hade också tänkt oss en resa till Tunisien ett tag, men sen upptäckte vi att det är olagligt med homosexualitet (upp till två års fängelse, så lång semester vill vi inte ha...) och såna länder vill jag inte åka till. Men det är ju bra pris :)

Unknown sa...

Patrik: Oj, nej nu har jag inte heller särskilt stor lust lust att åka dit. Vad hemskt!

Jag blir så förbannad på sånt!

Patrik sa...

Äsch, det är säkert jättefint där. Har lite dubbelmoral kring det där; jag vill inte åka till Tunisien pga deras lagstiftning, men jag åker väldigt gärna till Kina som är avrättar regimkritiker!