måndag, februari 27, 2006

Oops

Oops

Jag höll på att missa min radiodebut. Slog på radion och där hörde man någon med skorrande r som sa eeeeehmmm hela tiden. Det var jag.

Lyssna gärna på Transit när det läggs ut om ett par timmar.

5 kommentarer:

Anonym sa...

hej!

hörde just ditt inslag på transit och hoppade direkt hit! Ska till kina i augusti och förväntningarna är höga! eftersom det blir först två dagar guide ochj sen en fri dag i beijing så funderade jag lite på vad man kan shoppa där, och jag tänkte direkt på fotoprylar,eftersom jag verkligen tycker om att fota...

så är det någon idé att köpa en digital systemkamera i kina, säg en d50, d70 eller liknande som kanske kostar 7-8000 i sverige... hur är det med pris? och främst KVALITÉ!

du får gärna svara tillm in mail om du hellre vill det, hittade ingen gästbok så det blev i kommentarerna...

tack!

Unknown sa...

hej John!

Jag skulle inte rekommendera dig att köpa en kamera i Kina. Visst kan du få den för 30-50% av priset hemma - men det är kopior. Du har ingen garanti och det är ofta sämre kvalité. Det är mycket pengar att lägga. I Hongkong finns en bättre marknad när det gäller teknik. Ska du köpa original kostar dessa lika mycket som i Sverige.
Däremot rekommendera rjag dig att köpa saker till kameran där. Linser, batterier, stativ, blixtar etc är jättebra och billigt.

Cliff Hanger sa...

Har nu lyssnat på dig. Vad bildad du lät. Vet inte om det mest berodde på att du hade vettiga grejer att säga eller på hur du sade dem. Det är något speciellt med den där skånskan, som du använder den.

P.S./ Konstigt att du inte har så mycket kommentarer i bloggen, med tanke på alla besökare och mail du får. Är du hård i censuren eller vad kan det bero på?

Unknown sa...

El Mango: Min skånska? Jag pratar väl lika bondigt som alla andra som växt upp långt ute på landet:)
Jag är faktiskt ganska bildad trots mina ytligheter här i bloggen. Kan ändå stoltsera med 200 poäng nu ju:)

Nje jag censurerar ingenting. taskiga kommentarer skickar de alltid via mejl.

Cliff Hanger sa...

Jag har aldrig tvivlat på att du skulle vara bildad. Fick det bara mer bekräftat, kändes det som, när jag lyssnade. Visst kan man vara både ytlig och ha ett inre djup. Finns många exempel på såna människor.