tisdag, maj 23, 2006

Outfit: tisdag

Något jag verkligen är imponerad av är modebloggares outfits. Oavsett om det är lördag och de ska på fest eller måndagens jobb eller slapp söndag så är de klädda med största omsorg i ngn snygg outfit. Jag funderade på att publicera en bild på hur jag ser ut när jag bara ska vara hemma, men insåg att min mamma hade dött då.
Hennes första kommentar när jag fick jobb som redaktör var: Ja, då får du gå till frisören (?). Jag ska säga att min mamma är ytterst mån om mitt utseende och hade dött om jag kommit till henne i myskläder. Dock vill hon bara mitt bästa så det är absolut inget jag blir sur över.
Min mycket snygga outfit idag är i alla fall: mysbyxor, för stor tröja, håret i en toffs på huvudet och lite gamla sminkrester. Ska jag sitta hemma blir det aldrig att jag fixar till mig.
Jag är verkligen impad av att orka.

4 kommentarer:

Anonym sa...

alltså om jag tog foton av mig själv och lade ut på bloggen då skulle jag också orka. tills des sitter jag i min ap-pyjamas och myser och trivs.

Unknown sa...

Ja dte har du nog rätt i.

Anonym sa...

Personligen så anstränger jag mig inte särskilt ofta, men jag tackar min basgarderob för att det är lätt att kliva upp på morgonen och ta första bästa om inspirationen tryter =)

Unknown sa...

Jag tror att bästa sättet vore om jag bara slängde alla fula myskläder och köpte nån snygg mysgrej istället:)
Mne som du säger, en bra basgarderob är verkligen bra att ha.