onsdag, maj 24, 2006

Uppsatsen...

Jag åt lunch med min fina Gustav idag på en indisk restaurant, och för första gången var jag glad för att jag inte ska till Indien i höst. Jag har nog bara ätit på fejk-indiska ställen för jag har aldrig varit med om något så starkt. Jag var tvungen att bälja i mig glas efter glas med vatten. Ser faktiskt fram emot att åka till Thailand nu. Min kost kommer enbart bestå av kyckling med cashewnötter och vattenmelon:)

Nu ska jag skriva en sak som jag precis fick reda på att folk stör sig på, men som jag tänker säga ändå: jag är så stolt över mig själv! Min uppsats är inlämnad och jag har aldrig känt mig så glad, stolt, smart och lugn. Jag har nog verkat självsäker i bloggen men jag var lite osäker på om jag skulle klara av att jobba heltid och skriva uppsats den här terminen. Men jag klarade det!

Gud vad glad jag är!

Nu ska jag banne mig skaffa mig ett liv som inte bara innebär långa dagar framför tv:n, sömnlösa nätter och ångest för skolan. Nu ska jag ha en rolig sommar!

3 kommentarer:

Lilith sa...

Kyckling med cashewnötter är oslagbart! Har du provat receptet i Vagabonds Thailand-guide? Jag och min reskompis gjorde det på vår reunion och det var klockrent. Serverat med ett par kalla singha och mängder med bilder att titta på så kan jag garantera att vi hade en härlig kväll!

Unknown sa...

Nej, jag har inte den! kan inte du skicka receptet??? jag hade blivit så tacksam!

Lilith sa...

Har just mailat receptet till dig. Smaklig måltid ;)