tisdag, augusti 29, 2006

Air China

Jag har en fråga. Jag åker alltid med SAS och Finnair till Beijing ( de har varit billigast), men nästan alla Kinaresebyråer har Air China som är lite dyrare. Hur är de? Är det värt att lägga en extra tusenlapp för att få åka med dem?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Eh, nej. Så som du har beskrivit SAS och så som jag upplevde Air China så är de förra betydligt bättre! Ett exempel är ju den pyttelilla "stora" skärm längst fram i planet (Air China) som visar filmer som Big Mommas House.. :P Plus att stolarna är obekväma. Tyckte jag.

eva sa...

Hej,
Jag reste med Air China till Beijing och blev mycket positivt överraskad: flygplanen var moderna, personalen supertrevlig och det största fördelen är att man får ta med sig upp till 30 kg bagage, vilket behövs:Beijing är shoppingsparadiset!
Hälsningar
Eva

Anonym sa...

Jag tycker att Air China är riktigt bra, kan inte komma på något negativt. Dessutom så får man ta med sig 30kg bagage på deras flyg, många andra har väl 20kg som maxgräns?

Anonym sa...

Har bara rest till Beijing med Air China och har svårt att jämnföra med SAS, men jag var jättenöjd och utnyttjade de 30 kilona till fullo =)

Men eftersom SAS inte verkar bry sig om an har övervikt från Beijing så skulle jag inte betala mer för att åka med Air China...

Ska själv åka med SAS nästa gång.

Anonym sa...

Har ju, som du vet, aldrig varit i Kina - men det slog mig, att nar vi skulle boka vara biljetter till Tokyo tidigare i varas sa var Air China absolut dyrast. Prislappen pa deras biljetter fran Sthlm/Kph till Tokyo? 40,000 SEK.
Det hade forstas ingenting med vad du undrade over att gora, bara att i vart fall rakade det vara bra mycket mer an en extra tusenlapp ;)

Anonym sa...

KOllar ofta efter flygbiljetter mellan sverige/Danmark och BEijing, Air China är inte alls dyrare, ialla fall inte från Stockholm. Airchina har bara i mitt tycke ett minus, planen är inte direkt nya, men det gör det absolut bästa utöver det, allt är jättebra I jämförelse med SAS så är de mycke bättre, HATAR sas, värre skitföretag får man fan leta efter inom flygindustrin