måndag, augusti 28, 2006

Vilken resebyrå?

Eva undrar vilken resebyrå hon ska åka med. Och det finns ju verkligen en uppsjö!

Har ni åkt med någon? Vad tyckte ni? Positivt som negativt?

Här är vad jag hört förr:
Kinaresor: De jag pratat med har varit väldigt nöjda med flygresan, hotellet och allt praktiskt runt om, men ganska negativa till guiderna och dess kvalité.
Phoenix: har bara hört positivt. Folk verkar oerhört nöjda.
euroochina: har bara hört positivt. Sen är jag i o f s ett stort fan av Rolf som driver Euroochina. Innan jag började skriva den här bloggen skrev jag ett mejl till honom med en fråga om att resa i Kina. Jag fick ett svar på två A4-sidor. Och då hade jag inte över huvud taget antytt att jag skulle boka en resa med dem. Det är bra service i min mening.
Svenskkinesiska: Har inte hört ett dugg, men det är ju samma företag som Kinaresor så det borde väl vara samma.
Lotus: Lotus är Sveriges största Kinaresebyrå. Konstigt nog har jag aldrig hört något om dem.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag åkte med Kinaresor, men hoppade över deras utflyktsprogram och fixade alla utflykter själv istället. Flyg, service och boende var kanonbra!

Anonym sa...

Jag reste med Lotus travel, jag har precis mailat dig lite om hur det var // Ella

Anonym sa...

Reste med Lotus Travel i Juni. Vi valde att inte välja deras utflycktspaket eftersom vi redan gjort upp vårat eget program.

Är jättenöjd med deras service, flyg och boende! Superfint hotell! Även jättebra service inför avresa. Vi hade lite extra fågor om kuddar osv. då hela familjen är allergiska mot dun och det var bara snabb och bra service hela vägen!