lördag, augusti 26, 2006

SAW

När jag var i Beijing senast var det mycket snack om filmen SAW. Tydligen har den blivit oerhört stor och näst intill kultfilm bland kinesiska ungdomar. Såg den i går kväll och den var helt okej. Jag gillar ju skräckfilmer så det passade mig. Och jag uppskattar att det inte är en film som gör att jag ligger sömnlös flera nätter i rad. Den är med andra ord inte särskilt realistisk.

I dag blir det Stolthet och fördom. Jag älskar tjejfilmer. Det är verkligen min grej.

Börjar bli rejält trött på att vara sjuk nu. Vaknade med en härlig rinnig nösa, huvudvärk och halsont i morse. Det slutar ju aldrig.

Lördagar är ju min favoritdag. Det är ju då jag får veckans sociala utbyte och hinner göra mysgrejer med Gustav. Får nog bli ett par filmer till i dag.

För övrigt har jag suttit under eftermiddagen och ritat kavajer jag ska sy upp i Thailand. Hittade för ett tag sedan helt underbara kavajer i ett kinesisk modemagasin och ska nu sy upp mina omgjorda kopior (moralpaniksklubben, är det dags för nästa utbrott nu?).

Kavajerna är i siden med 3/4-ärm. Originalet har tre knappar men jag vill bara ha två. Originalet har även fickor vilket jag tagit bort. Dessutom är kavajen alldeles för rak i modellen. Jag behöver mer figursydda kläder. Funderar även på att göra en av dem lite kortare efter att ha sett den här bilden. Riktigt snyggt. Originalet har också lite puffärm vilket jag tror blir lovely. Har än så länge bara bestämt mig för en svart och en vit, precis som originalet. Kanske skulle satsa på någon sandfärgad eller brun?

Oh well, tillbaka till ritbordet:)

1 kommentar:

Anonym sa...

Rekommenderar även SAW II. Trean kommer lagom till Halloween :)