onsdag, augusti 30, 2006

Resor till Kina

Ibland tänker jag att jag borde jobba på en resebyrå med inriktning på Kina. Jag har huvudet fullt med idéer om resor till Kina. Det finns så många idéer som jag verkligen tror på, som jag hade velat få i hamn.

Sen blandas det med naivitet då jag har en bild av att resebyråer med inriktning på Kina är så mysiga. Alla jag har varit i kontakt med har varit så himla trevliga. Per Camenius, som är VD på Kinaresor är otroligt ödmjuk och trevlig. Jag skickade några åsikter om deras katalog för ungefär ett år sedan och fick ett personligt svar av honom som var supertrevligt. Rolf, som har Euroochina, ska vi inte ens tala om. Eller Micke på Phoenix travel, vilket kille!

Jag har faktiskt fått ett erbjudande om jobb på en resebyrå med inriktningen Kina. Men jag sa nej för att jag helt enkelt gillar mitt nuvarande jobb för mycket. Men blir jag en dag kickad ska jag banne mig nästla mig in på ett sådant jobb och få mina idéer i hamn:) Och då kan ni förvänta er några ganska annorlunda resor till Kina, men definitivt roliga.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ödmjuk och trevlig kan också sägas om Elby Kwok Drewsen, Lotus travel, årets affärskvinna!
Vi väntar på DINA kinaresor!

Unknown sa...

Jag måste erkänna att jag är ganska starstruck av henne! Så fruktansvärt duktig och talangfull!

Henne hade jag nog inte vågat mejla:)

Anonym sa...

Det gjorde jag, och grattade, och jag fick ett trevligt svar!