tisdag, augusti 29, 2006

Filmtips!

Fick ett tips av A (se checkerboard) i min länklista om en bra filmsida för asiatisk film. Nicklas, det här kommer du gilla:)

Adressen är: www.yesasia.com

5 kommentarer:

Anonym sa...

Yesasia är en bra hemsida, utbudet är mycket stort och priserna är rätt okej. Kommer att inleda ett sammarbete med dem, lagom tills att den nya designen på hemsidan kommer upp.

Passar på att rekomenderar några andra sidor som jag använder mig av.

www.dddhouse.com - riktigt billiga och med snabba leveranser. har använt mig av den här sidan under många år och har aldrig blivit besviken.

www.dvdpacific.com - billiga när det gäller reg.1 filmer. risk för tull om beställningarna är för stora. rätt snabba leveranser.

www.strangethings.nu - den enda svenska hemsidan som jag brukar handla ifrån. rätt bra priser och Gunnar som sköter sidan är mycket trevlig. säljer även begagnade filmer till bra priser.

www.ethaicd.com - har thailändska dvd utgåvor till mycket bra priser. fraktfritt.

www.play.com - snabba leveranser, bra priser och fraktfritt.

www.koreandvds.com - brukade köpa mina koreanska dvd utgåvor här förr. jag hade aldrig några problem med dem, men har hört mycket negativt den senaste tiden.

Anonym sa...

Jag har åkt med air china båda gångerna jag åkt till Peking och de gar funkat jätte bra... Har iof inte rest så mycket men fördelen är helt klart att man får ha med sig 30 kilo hem vilket ju är bra när man shoppar en del. Åker man paket resa tycker jag defenitivt man ska åka med air china då priserna inte skiljer sig mellan de olika paket resorna

Anonym sa...

De fyra gånger jag rest till Kina de senaste 2,5 åren har jag rest med Air China. Har alltid bokat paketresor och då har det varit billigare att resa med dem, samt att de har non-stop flyg från Stockholm. De 10 extra kilona man får ta med (30 kg på Air China mot 20 kg på SAS och Finnair) är ovärdeliga om man vil få med sig något hem!! Servicen ombord kan variera, men är för det mesta ok.

Anonym sa...

Airchina är det värsta flygbolaget någonsin, åtmindstone om man ska flyga I kina. Alltid sena. Förresten, hur kan du säga att Peking är världens vackraste stad? Jag har varit här i 8 månader nu och kan konstatera några saker för dig, min självgoda, skrytande livsromantiserande vän.
Peking är världens mest förorenade stad. Och vad har staden egetnligen för attraktioner i förhållande till befolkningsmängden? (sätt ihop två sveriges kulturlämningar och vackra saker i en enda stad så ska du se att den knäcker Peking stort). Hur många hutonger finns det kvar? Hur vackra är dom? Allt är skitigt och kineserna är inte snygga överlag. Dom är också skitiga och ohygigeniska, nationalistiska, luriga, smygrasistiska och okunniga innom artighetmaner.

Så sluta tramsa och lägg ner din fjantiga blog!

Unknown sa...

anonym: hi hi, här låg det mycket avundsjuka begravd. Ta det lugnt, kämpar du lika hårt kan du bli lika framgångsrik som jag. Nästan:)