lördag, augusti 26, 2006

Vilken morgon

I dag mår jag ganska bra, förutom förkylningen som börjat blomma i halsen.

Har som vanligt fått drösvis av anonyma kommentarer hela natten efter att jag dömde ut alla svenska modebrudars favoritaffär - H&M.
Tjejer: om ni nu är så coola och kan skriva om hur värdelös, korkad och jobbig jag är så kan ni ju faktiskt lämna en e-postadress alt. bloggadress. Om sanningen om min mentala hälsa är så självklar så borde det väl inte vara några problem att lämna ut sin e-post.

* Och nej, jag har inga fejkväskor, vilket alla tydligen tror sig veta. Jag har aldrig varit en märkestjej, så jag har aldrig haft suget i Beijing eller någon annanstans att gå runt med en emblemväska.
Det närmaste märkesväska jag kommer är en japansk väska jag köpte i Beijing, Så sjukt coolt! Förmodligen det dyraste jag köpt i Kina men det var det värt.
* Vissa kopior av kläder har jag. Jag började tänka på det här med barnarbete efter att jag läst en artikel förra sommaren. Jag har för mig att jag köpte en jacka i Beijing för två år sen som det är ett DKNY-märke i, men jag är inte säker.
* Filmer - jag köper kopior jätteofta av Ling och co! Min moral handlar ju inte ett skit om filmindustrin eller märkesvärlden i sig utan produktionen. Ling & co är en drös studenter som försörjer sig på att sälja kopior av filmer. Två killar har hand om att ladda ner, tre bränner av dem, tre har jag inte koll på och Ling och kompis säljer dem i en liten affär. Ingen av dem har egentligen råd att gå på univ. så det här är deras sätt att betala skolan. Och nej, jag bryr mig faktiskt inte om jag ska vara ärlig. Jag ser hellre till att de kommer igenom skolan än att Tom Cruise kan skänka ännu en miljon till scientologkyrkan.

Och ja anonyma kommentarer tas som alltid bort.

3 kommentarer:

elinleticia sa...

Tänkte bara kolla extra. Spikat för den 2 september? Hittar inte din mailadress, och har inbjudan så jag kan skicka den :) hör av dig

Unknown sa...

Ja, definitivt! Men jag fick en inbjudan precis fast från din pojkvän freddi!

Annika sa...

17 va bra sagt, det där sista (jmf mellan tom cruise och utbildning för kineser! Jag resonerar precis likadant som du, bättre att så många som möjligt i Kina/Beijing får en utbildning och att utifrån detta kan hoppas på en förändring bland deras lagar och förhoppningsvis ett par jättekliv mot demokrati!