fredag, april 28, 2006

Adlibris!

LINDQVIST, BIRGITTA:DÄR INGEN KAN NÅS
MIN, ANCHEE:KEJSARINNAN ORKIDÉ : KINAS S
LAUPA, MAGNUS:NO, I'M FROM BORÅS

Inkl. frakt: 150 kr

I love Adlibris.

Om 2-5 dagar har jag tre nya böcker om Kina som jag ej läst. Juste!

6 kommentarer:

Thérèse sa...

No I am from Borås är verkligen jättebra men Birgitta Lindqvists bok kunde du ha skippat. Jag har läst annat av henne som jag har gillat men den här var inte särskilt bra. Adlibris skulle vara jättebra om dom skickade till utlandet. Finns inte en enda svensk nätbokhandel som gör det. Men 3 finska och i Finland pratas också svenska så dom har ganska många svenska böcker

Unknown sa...

Säg till om du vill ha några böcker så kan jag skicka ner dem till dig. Vet i o f s inte om det blir fasligt dyrt för dig med frakt men annars är det bara att säga till.

Anonym sa...

Beställde själv ett gäng böcker därifrån i onsdags (Red China Blues, Mei wenti! Inga problem!: om livet i dagens Kina, No, I'm from Borås, Kejsarinnan Orkidé: Kinas sista kejsarinna och Bara en dotter). 305:- inkl frakt för det gänget var helt okej.

Thérèse sa...

Tack Ulrika vad gulligt av dig. Det kanske jag gör någon gång... Nu i maj får jag besök från Sverige två gånger så då tänkte jag be dom ta med böcker och saltlakrits.
Jag läser annars gärna både på engelska och spanska men vissa svenska författare finns ju inte översatta.
Tycker dock det är lite märkligt att ingen svensk internetbokahandel skickar till utlandet. Man kan beställa mycket annat svenskt som t.ex film och musik

Unknown sa...

Nicklas: Jäklar vilken beställning! Adlibris är min bästa vän. De har ju allt och dessutom är de så sanslöst billigt!

Therese: Det är en karmagrej jag måste ta igen. När jag bodde på Rhodos tvingade jag alla jag kände att skicka ner saker hela tiden så nu får jag ju ta igen:)

Hampus sa...

Direkt efter hemkomsten från min kinaresa blev jag tipsad om; "No: I'm from Borås". Ska nog gå och köpa den nu...