söndag, april 09, 2006

Shopping: skor


För er killar finns det givetvis också en massa skor att handla. Gustav handlade massor, särskilt gympaskor som är dyra här i Sverige. Till vänster är ett par Adidas och ett par Puma. hans Adidas köptes på Sidenmarknaden för 60 kr och Pumaskorna kostade 40 kr på Hongqiao.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Off topic.. men då det är så att jag + pojkvännen ev planerar en resa till Beijing senare i år och för detta ändamål har kollat in Phoenix resor (www.phoenixtravel.se) så undrar jag om du möjligtvis känner till företaget och kan rekommendera (alt. motsatsen) dem? Det vi lutar åt är deras 10-dagars resa. Du verkar ju ha koll så jag tänkte jag skulle fråga i alla fall.. :) Tack!

Unknown sa...

Tyvärr så har jag ingen aning. Jag har hört av flera läsare att de ska åka med Phoenix, men efteråt har jag inte hört ngt.

Jag tror att Phoenix väner sig till rätt många människor om jag inte har fel för mig.
Prismässigt ligger de dock rätt högt. Billigast är ju Euroochina.

Unknown sa...

UNGA människor skulle det vara:)

Anonym sa...

Har kollat in Euroochina också efter att du skrivit om dem men dessvärre har de inga 10-dagars resor då vi vill åka + att Phoenix kombo med några dagars gruppaktiviteter / några dagar på egen hand samt att ett antal måltider ingår passar oss rätt bra. Priset är heller ingen katastrof på så sätt att det spelar så stor roll då det rör sig om max ett par tusenlappar. Men det låter ju i alla fall inte som om de vore några lurendrejare.. + att det där att de vänder sig till unga människor låter bra! Tack för att du svarade så får vi se vad det blir.. Har också funderingar på Svensk-kinesiska.

Unknown sa...

Nej, lurendrejare tror jag absolut inte att de är. Jag har haft lite kontakt med dem och då har de varit urtrevliga. Jag kan lägga ut en efterlysning här på bloggen om du vill, typ "Har du åkt med Phoenix, hur var det?"

Anonym sa...

Det vore ju jättebra om du ville göra det - tack!!!

Anonym sa...

Det vore ju jättebra om du ville göra det - tack!!!

Anonym sa...

Hej! Man kan stanna i Peking/Kina extra dagar om man åker med Eurochina. Det kostar antingen 600 kr om man flyger hem eller dit på egen hand. Om man lyckas pricka in datum när en grupp ska resa så kostar det ingenting (förutom boende och annnat såklart). Extra hotellnätter genom Eurochina var lite dyra tyckar jag; 300/natt/person men klart överkomligt ändå.
Ulrika: Travelstart har hitintills inte kunnat matcha Seat24 och Travellink när det gäller flygpriser.

Unknown sa...

Anonym: Jag hittade idag en resa till Bangkok på Travelstart som var billigare än Travellink än Seat24! 16 november åker jag!